Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Hiç suizan yasak ki yangın felaketi, yıl içre gönül kaybına sebep olan en şanlı etmenler arasındadır. Yangın felaketi oldukça endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem kişi hem bile emtia yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de koca konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında gönül ve mal kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz rakik gereç kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm yahut henüz zayıf kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara tedarik etmek mümkündür. Ivedili yangın kapısı çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın alanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size marifet verecektir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı dâhillerine yerleştirilmesi ile bu baplar can kurtarmaktadır.

Yangın yönetmeliğine reva bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile müteallik firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE icazetından tespit etmek bâtınin sınav yapılacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Mafevkda ülke vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Kapıları tercihe göre;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda hiç yangın çıkışı ve yangın merdiveni yapılması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page